Erbjuder erotiska fetischmöten i Göteborg

Vem skulle vilja uppleva ett riktigt erotiskt fetischmöte med en fullvärdig kvinna? Jag letar efter en man eller två män för ett hett sexmöte av ett annat slag. Du borde gilla stora bröst och även massiva kvinnor som är kåta.

Hon erbjuder erotiska fetischmöten i Göteborg

En fördel om du älskar heta underkläder och har en nylonfetisch. Jag skulle vilja erbjuda dig allt detta. Jag bor i Göteborg och där kan jag också besökas. Sexet är gratis för dig, men du måste ha tid med mig en hel kväll. Det är inte bara in och ut för mig.

Jag är lite äldre, men det borde inte störa dig. Många tycker att det är coolt att knulla mogna kvinnor. Förresten, jag gillar inte äldre män, så upp till 55 är ok, men inte äldre. Jag skulle vilja träffa en ung kille och visa honom vad en man måste kunna, det skulle jag älska.

När det kommer till nylonfetisch och sånt är jag för övrigt oslagbar. Så om du känner för det är det bara att höra av sig, jag skulle också vilja göra det med två män, förresten, mina läppar längtar verkligen efter en stor hård kuk, jag älskar verkligen avsugningar.

Jag har stora naturliga tuttar att erbjuda

Ni som gillar stora riktiga bröst kommer definitivt att gilla mina. De är otroligt stora och mina bröstvårtor är alltid hårda. Det är skönt att suga på dem.

Så om du har blivit kåt nu och kanske har en vän du vill ta med dig, kom och hälsa på mig, jag träffas gärna snart. Så då är det bara att skriva eller chatta, jag är ofta onli

Vill du se mer? Bli medlem gratis här!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *