Första gången med en tjej!

Första gången med en tjej!

Så här gick den händelserika onsdagskvällen när jag både hade det bästa sex jag någonsin varit med om och snodde min brors tjej. Det var onsdag och egentligen skulle jag som vanligt gå ut och springa en runda, men det var typiskt höstväder ute, vinden ven och regnet öste ner. Jag bestämde mig för att ha en myskväll framför teven istället och jag hade just virat in mig i en filt och satt mig ner för att titta på veckans avsnitt av min favorit såpa, när det ringde på dörren. Jag undrade vem det kunde vara, jag hade precis flyttat till stan för att plugga och kände ingen än, förutom min bror och hans tjej Jenny, som pluggade på samma skola. Jag reste mig motvilligt och gick ut i hallen. Genom kikhålet i dörren såg jag Jenny stå alldeles genomblöt utanför. Jag låste upp dörren och bad henne komma in.

– Hej Leena, stör jag!
– Nej då, sa jag. Har det hänt något?
Jenny svarade inte utan stirrade bara ner i golvet, och så brast hon i gråt.
– Får jag sova hos dig i natt? Undrade hon. Thomas har… ihop det med en Elisabeth!
Jag blev chockad, jag hade alltid trott att Jenny och min bror skulle vara tillsammans för evigt. De hade alltid verkat så lyckliga, men jag hade tydligen haft fel.
– Självklart. Gå du in och sätt dig i soffan, så ska jag se om jag kan hitta några torra kläder åt dig. Jenny mumlade “tack” och satte sig.
Efter en snabb titt i garderoben insåg jag att det var alldeles för länge sedan jag tvättade eftersom det enda som var rent var en röd, kort klänning som passade bättre på en nattklubb än framför teven. Jag berättade för Jenny hur det låg till men hon sa att det inte gjorde något bara hon fick något torrt på sig. Jag gav henne klänningen och skulle precis gå in i sovrummet för att låta henne byta om i fred när hon sa åt mig att stanna. Jag satte mig bredvid henne i soffan och försökte att inte titta på henne när hon klädde av sig, men jag kunde inte låt bli. Jag hade alltid tyckt att Jenny var den snyggaste tjej jag någonsin sett. Hon var smal men hade ändå kurvor och hon vara fortfarande solbränd trots att det var höst och hennes blonda hår nådde ända ner till rumpan. När hon tagit av sig allt utom den röda behån och stringtrosorna satte hon sig oblygt bredvid mig och bad mig att hålla om henne.


– Jag känner mig så ensam, kved hon. Det känns som om ingen vill ha mig.
– Så är det inte, sa jag. Det är många som skulle vilja ha dig Jenny.
– Är det?
– Ja. Du är jättesnygg.
– Det är du med. Vet du att jag har tänkt på dig, Leena. Ofta. Har du tänkt på mig med?
– Kanske någon gång ibland, svarade jag generat.
– Det är ingenting att skämmas för, sa Jenny och knäppte upp sin behå. Här. Känn!
Hon kupade min hand runt sitt mjuka bröst och tog av sig trosorna. Jag såg att hon var rakad och kände hur jag blev våt. Jag lät henne slita av mig kläderna och njöt av hennes händer på min nakna kropp. Hon särade på mina ben och kände hur våt jag var.
– Jag vill bli lika våt som du, sa hon och särade på sina ben. Slicka mig!
Jag kände mig lite osäker först eftersom jag aldrig slickat någon innan men jag lärde mig snabbt hur jag skulle röra min varma tunga över hennes röda fitta och hur mina fingrar långsamt skulle leka i hennes blöta slida för att få henne att kvida av lust. Plötsligt sa hon åt mig att sluta och reste sig upp. Hon gick ut i hallen och hämtade sin väska och ur den plockade hon upp en enorm rosa löskuk och ett rep.
– Lägg dig på mage och sära på benen så jag kan se din kåta fitta, väste hon och jag lydde.
Utan ett ord band hon fast mina armar och ben i soffbordet så att jag inte kunde röra mig ur fläcken. Jag kände hur pulsen ökade och skrek att hon måste knulla mig men hon gjorde sig ingen brådska.
– Först ska du titta på mig, sa hon och ställde sig på alla fyra bredvid mig.
Jag slickade på hennes styva bröstvårtor och såg hur hennes fylliga bröst gungade fram och tillbaka när hon förde den rosa kuken in och ut ur sin fitta. Jag var galen av lust och försökte ta mig loss men det var lönlöst. Jag kunde inte ens dra ihop mina särade ben. Efter en stund stannade Jenny upp och tittade leende på mig.
– Blir du kåt av att se mig? Frågade hon och lät långsamt ett finger glida längs min ryggrad.
Jag ryste av välbehag när fingret närmade sig min stjärt och fick flämtande fram ett “ja”.
– Nu ska du få din belöning för att du skött dig så bra, sa hon och satte sig grensle över min rygg. Hon särade mina fylliga skinkor med sina händer och lät tungan leka i mitt anus. Jag kved av vällust och hade svårt att ligga still.
– Tyst med dig! Röt Jenny plötsligt. Och sluta sprattla, du får inte komma loss förrän jag är färdig med dig. Jag sa ju åt dig att vara en snäll flicka.
– Det har jag varit, mumlade jag och längtade bara efter att få känna den stora kuken inne i mig.
När jag kände den stora kuken i mitt trånga hål kunde jag inte hålla mig utan jag var tvungen att skrika ut min vällust och orgasmen var så kraftig att det svartnade för mina ögon.
– Nu är det min tur snygging, sa Jenny när hon lossade mig.
Jag lade mig på rygg i soffan och sa åt henne att ställa sig på alla fyra ovanpå mig med fittan i mitt ansikte och så särade jag på hennes blodfyllda blygdläppar och förde långsamt in ett finger och så två och tre, samtidigt som jag med den andra handen greppade dildon och lät den försiktigt leka inuti hennes rosenröda stjärt. Sedan tryckte jag in den och lät den sitta kvar medan jag lät min sträva tunga smaka på hennes hettande blygd.
– Gör det skönt för mig också, sa jag och flämtade till av njutning när jag kände hur hennes tunga virvlade runt min klitoris. Så kände jag hur Jenny ryckte till och började skaka, och då skrek även jag ut min vällust och så föll vi ihop i en blöt, skälvande hög på soffan samtidigt som det ringde på dörren. Snabbt krängde jag på mig den röda klänningen Jenny inte behövt använda och stängde dörren till vardagsrummet innan jag öppnade. Utanför stod min bror.
– Har Jenny varit här? Frågade han utan omsvep.
– Hej på dig med, svarade jag torrt och tillade. Nej, det har hon inte, har hon sprungit bort eller?
Hon har fått för sig att jag knullar med Elisabeth, men det är bara en arbetskamrat som jag varit ute på krogen med.
– Så det har inte hänt något då?
– Nej, jag skulle aldrig ha sex med någon annan än Jenny.
– Synd för dig, mumlade jag. För hon har just haft sex med någon annan än dig.
– Vad sa du?
– Inget. Jag sitter i telefonen så jag måste gå nu. Hoppas du hittar henne.
Jag slängde igen dörren och gick in i rummet där Jenny just tagit på sig sina underkläder.
– Han skulle bara veta att du just snott hans tjej, sa hon.
– Mmm, sa jag och log. Och du… ta av dig igen!

En ny bliven bi!

Vill du se mer? Bli medlem gratis här!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *