Knulla stora bröst

En skogstokig feminin kvinna med passion för fotografering och natur. Är en vacker kvinna på 29 år som söker en muskulös, stor och kåt man som gillar att få mycket oralsex och som gillar att knulla fitta men också knulla stora bröst.

Hon vill du ska knulla stora bröst

Ålder och erfarenhet spelar ingen roll bara du vill mötas hos mej och älskar sex i massor, kanske du är rakad oxå? Hoppas på svar snart, vill du göra nåt särskilt inom det sexuella så skriv och berätta så kanske jag ställer upp på det 😉 KRAM!

Vill du se mer? Bli medlem gratis här!

2 kommentarer

  1. I vilken stad bor du? Jag kan slicka fitta om du suger. Jag tänder direkt om du har stora snygga pattar. Annars inte alls. Stora pattar är jätteviktigt för mig. Jag är egentligen 60 år men ser ut som 40-45. Går 4 ggr/vecka på tungt gym. Fast…om du bor för långt bort är det ingen vits. Jag bor i Västerås.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *