Knullkontakt i Sverige

Knullkontakt i Sverige

Jag är en brud på 24 år som söker en schysst knullkontakt i Sverige. Jag vill att du ska vara runt mig i ålder, plus minus tre år kanske, men inte större skillnad helst. Finns i Mellansverige, eller har möjlighet att ta dig in till city, antingen via buss/tåg eller bil. Har tyvärr själv inte ekonomi till att åka någonstans, men kan istället se till att vi kan träffas hemma hos mig regelbundet istället för att ta in på hotell eller liknande. Som kompensation för dina besvär så kan jag se till att du får ett knull som du aldrig kommer glömma, som du kommer att skryta om inför dina kompisar ett bra tag! På tal om kompisar så har jag ingenting emot trekanter heller hehe, om du nu skulle känna för det. Dock helst med två killar, gillar att bli ompysslad och känner mig inte direkt bisexuell heller för att vara ärlig. Svara på min annons om det låter som något som passar dig!

Vill du se mer? Bli medlem gratis här!

En kommentar

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *