Letar efter en man med en stark bröstfetisch

Hej, jag heter Miriam och jag söker män som har en bröstfetisch. Så lusten att släppa ut ånga på stora, feta slappa bröst som mina är riktigt skönt. De står helt och hållet till ditt fria förfogande. Jag är bara en utsmyckning.

En kvinna som söker män som har en bröstfetisch

Jag är en mycket undergiven kvinna som söker en man som är väldigt fixerad vid bröst. Så jag vill inte bli behandlad som en slav här. Vill inte bli bunden, förnedrad och liknande. Även sådant som kiss och bajs är inte något för mig. Det handlar för mig egentligen bara om mina bröst.

Men du kan göra vad du vill med dem. De tål även en del smärta, kanske i form av klämmor på mina stora bröstvårtor. Jag valde det här fotot för att det beskriver exakt vad jag letar efter. Jag vill inte bli uppmärksammad, det är därför masken på bilderna i profilen, jag vill bli behandlad som luft så att säga. Mina stora bröst spelar huvudrollen och bara de är viktiga här. Jag tycker det är otroligt häftigt när man pumpar upp dem eller försöker pumpa mjölk från dem.

Allt handlar om mina stora bröst

Men återigen, motviljan mot bondage relaterar inte till mina bröst. De får bindas av tills de blir blå. Kom bara på något, jag är nyfiken. För att säga det igen väldigt tydligt, inget sex, inga kyssar, inga avsugningar etc. Du får bara leva ut din bröstfetisch på mig. Jag bor i Göteborg och träffar gärna någon från området, jag är bara delvis rörlig. Att bära masker är inga problem om du känner dig tryggare.

Vill du se mer? Bli medlem gratis här!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *