Mina stora bröst

Mina stora bröstEj perfekt men vem vill ha det?

Är du heltokig i bröst stora bröst, hängiga bröst ju större och hängigare desto bättre om du tycker det så är du rätt man för mig och mina stora bröst som längtar efter att bli smekta, lätt sugna på bröstvårtorna. Så jag söker alltså en man som förhoppningsvis vill träffa en storbystad kvinna, ålder spelar ingen roll bara du har stora och gärna grova händer som mina känsliga och sug vänliga bröst kan njuta av.

Vill du se mer? Bli medlem gratis här!

En kommentar

  1. Jag är heltokig i bröst. Uhu…så jag gillar att bröstknulla. Att dom är stora hängpattar gör inget alls. Du kan ju ha push-upp-BH eller korsett. Supersexigt tycker jag. Fast jag vill ha oralsex. Jag kan slicka om du suger av mig. Jag ogillar tatueringar

    Nu är jag 60, men ser ut som 40-45. Jag går på gym ofta och tränar tungt. Fast jag söker att få till ett fast förhållande. För har du stora pattar, får jag utlösning en 3-4 ggr/dag.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *