Vill du onanera tillsammans med mig?

Hej där! Mitt profilnamn är ”Självkärlek” och jag är en ung kvinna som bor i Rättvik. Jag är inte som de andra sexkontakterna här, för jag söker inte efter någon som vill knulla mig. Jag söker istället efter någon som vill onanera tillsammans med mig. För mig är självkärlek en viktig del av mitt sexuella liv och jag trivs med att utforska min kropp på egen hand.

Hon vill onanera tillsammans

Jag kan inte hjälpa det, men jag älskar att onanera. Det finns något så sensuellt och erotiskt med det, att utforska alla mina känslor och lustar på egen hand. Men ibland vill jag ha sällskap, någon att dela min självkärlek med och utforska sexuella fantasier tillsammans.

Jag har inte haft så mycket sex än och det beror på att jag inte vill att det ska vara för grovt eller smärtsamt. Men om du kan försäkra mig om att du kommer att vara försiktig och uppmärksam på mina gränser, kanske vi kan utforska sexuella upplevelser tillsammans.

Jag tror att självkärlek är en viktig del av sexuell hälsa och jag är alltid öppen för att lära mig mer om min kropp och mina behov. Att onanera tillsammans kan vara en intim och spännande upplevelse, där vi kan dela våra fantasier och uppleva vår sexualitet på våra egna villkor.

Så om du också känner att självkärlek är en viktig del av ditt sexuella liv och du vill utforska sexuella fantasier tillsammans med mig i Rättvik, skicka mig ett meddelande. Vi kan onanera tillsammans och utforska vår sexualitet på våra egna villkor.

Vill du se mer? Bli medlem gratis här!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *